Rakkertjes

De Rakkertjes is een echte speelgroep. De kinderen bouwen bijvoorbeeld regelmatig uitgebreide treinbanen met hele lange rails en zelfs rotondes. Veel meisjes spelen graag met de poppen, de poppenkleertjes en natuurlijk de Maxi-Cosi. Maar buiten genieten ze ook. Fietsen, met de skippybal, in de zandbak, van het glijbaantje af. De dagen zijn bijna te kort!

De juffen nemen ook wel eens een of twee kindjes apart mee. Naar de dierenwinkel, of bij de molen kijken. Gezellig! Even wat extra, individuele aandacht. En zijn er een keertje weinig kinderen? Dan picknicken we graag.

Kleinste Rakkertjes
Natuurlijk krijgen ook de hele kleine Rakkertjes volop aandacht. Met kiekeboe of een kietelspelletje of een liedje zingen. En als het buiten heel lekker weer is, zetten we ze wel eens in een emmertje met water. Oki-Doki heeft voor de baby’s en de kruipertjes een grote buitenbox, compleet met een hele grote parasol. Kunnen ze, goed ingesmeerd, ook even lekker buiten in het zonnetje zijn.

Rust is een must
We letten goed op de behoeften van elk kind. Of ze nog maar een paar maanden oud zijn, of al bijna naar de basisschool gaan: rust is een must.