Wijsneusjes

Mariëlle, Gerdi en Berta maken er graag een feestje van voor de kinderen. De leidsters verzinnen elke dag wel wat.  Als het even kan, gaan ze er lekker op uit met de kinderen. Met de bakfiets naar ’t dierenkampje. Een brief posten of bij de konijntjes in de dierenwinkel kijken. Op een zonnige dag met een kinderwagen volgeladen met kleedjes en speeldingen gaan picknicken.

Op avontuur door de buurt
De kinderen vinden ook een simpel wandelingetje al heerlijk. Als ze horen dat ze gaan wandelen, staan ze te springen en houden er niet meer over op. Onderweg valt er altijd wel wat leuks te zien. Een poes, of een vogeltje. Of er wordt een huis gebouwd. Soms zoeken ze kastanjes of plukken appeltjes. Er is zoveel leuks te doen!
En de hele kleintjes? Als het kan gaan ze gezellig mee. Maar is het tijd voor een dutje of voor een rustig moment, dan houdt een van de andere leidsters een oogje in het zeil.

Binnen is er ook van alles te beleven.  Bij Oki-Doki hebben we spelmateriaal voor alle leeftijden. We knutselen samen, of de kinderen maken zelf iets met de materialen uit ons atelier. We zingen een liedje, eten en drinken samen. Met de meisjes tutten we wat: nageltjes lakken, haartjes mooi. Schmincken vinden ook bijna alle kindjes heerlijk.

Rust is een must
We letten goed op de behoeften van elk kind. Of ze nog maar een paar maanden oud zijn, of al bijna naar de basisschool gaan: rust is een must.